Luotettava remonttikumppani Soita meille: 040 576 98 98.

Märkätilojen kosteusmittaus

Onko vesieristys pettänyt? Epäiletkö, että rakenteisiin on päässyt kosteutta? Vesivahingon kartoitus alkaa kosteusmittauksella, jonka teemme tarkasti ja luotettavasti Vantaalla, Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Yleensä rakenteisiin päässyt kosteus ilmenee hajuhaittana, seinien ja lattioiden pullistumisena, irtoavina seinä- tai lattialaattoina sekä putkivuodon takia ylisuurina vesilaskuina. Home- ja mikrobikasvusto leviää huoneiston rakenteisiin ja hengitysilmaan aiheuttaen esimerkiksi nuhaa, yskää, astmaa sekä silmä- ja limakalvojen oireilua.

Valitse työntekijäksi pätevä märkätila-asentaja

Märkätilojen korjaustöiden tekijäksi tulee valita ammattilainen, jolla on voimassa oleva VTT:n märkätilojen vesieristyssertifikaatti. Rakennus- ja Laatoituspalvelun työntekijät ovat VTT-sertifioituja märkätila-asentajia.  

Kannattaa myös varmistaa takuuajan voimassaolo ja se, että käytettävät rakennusmateriaalit kuuluvat samaan tuoteperheeseen. Urakka-alueen ja aikataulun määrittelemme kirjallisesti.

Kosteusvaurion korjaus

Jos kosteutta ilmenee, on selvitettävä, miten kosteus on rakenteisiin päässyt. Tämän jälkeen voidaan ryhtyä tarvittaviin suojaus-, torjunta- ja korjaustoimenpiteisiin. Ennen korjaustöiden aloittamista suosittelemme ottamaan yhteyttä taloyhtiön isännöitsijään ja vakuutusyhtiöön korvausvastuiden selvittämiseksi.

Homeitiöiden leviäminen kiinteistöön estetään alipaineistuksen avulla. Vaurioalueen rakenteet avataan, minkä jälkeen asennetaan kuivausjärjestelmä ja tehdään elektrokemiallinen home- ja mikrobikäsittely.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Märkätilojen kosteusmittaus ilmaiseksi

Nyt saat urakkatarjouksen yhteydessä märkätilojen kosteusmittauksen veloituksetta. Hyödynnä tarjous!